Μια Ημέρα, ένας (Καλύτερος) Κόσμος

worldDays_main

Aπό φέτος εγκαινιάζουμε τη στήλη του “Μια Ημέρα, ένας (Καλύτερος) Κόσμος” με πυρήνα τις Παγκόσμιες Ημέρες που τιμούν πανανθρώπινες αξίες, αξίες που αγκαλιάζουμε στο Sunny Side και αποτελούν τη βάση της φιλοσοφίας μας. Ξεκινάμε, λοιπόν μια συνεργασία με τη Μελίνα Σιδηροπούλου, δημοσιογράφο και άνθρωπο που μοιράζεται τις ευαισθησίες και τους στόχους μας. Η Μελίνα έχει εργαστεί στη Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και σήμερα συνεργάζεται ως freelancer με τη Propaganda και το Marie Claire.

Kοινή μας επιδίωξη είναι να υπενθυμίσουμε πρώτα στον εαυτό μας, αλλά και στους φίλους μας Ημέρες που τιμούν γεγονότα, ανθρώπους και αξίες και γεμίζουν τη ζωή μας με φως, χαρά και ελπίδα πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο για εμάς και για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Γιατί  η Φωτεινή Πλευρά της Ζωής υπάρχει παντού, αρκεί να την ψάχνεις διαρκώς. Αν πιστεύεις στο δίκαιο, αν αγαπάς το περιβάλλον, αν ασπάζεσαι τις ανθρώπινες αξίες, φροντίζεις για τα ζώα, ψάχνεις για λύσεις φυσικές και αειφόρες, λατρεύεις τα παιδιά, αγωνίζεσαι για την ειρήνη, νοιάζεσαι για τον διπλανό σου….

Ξεκινάμε λοιπόν και εμείς τη νέα “σχολική χρονιά” υπογραμμίζοντας εκείνες τις Ημέρες που μας κάνουν να σκεφτούμε και μας παρακινούν να τολμήσουμε μικρές πράξεις που μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά.

Σας προσκαλούμε να τολμήσετε μαζί μας!

S.S.

Σχετικά Άρθρα στην ενότητα “Μια Ημέρα, ένας (Καλύτερος) Κόσμος:

1. Παγκόσμια Hμέρα Ειρήνης

2. Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

3. Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος Χεριών

4. Διεθνής Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού – 1 εώς 7 Νοεμβρίου

5. Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

6. To buy or not to buy… (Παγκόσμια Ημέρα Αγοραστικής Αποχής)

7. Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδύκτιο

8. Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού!

9. Παγκόσμια Ημέρα για τη Γυναίκα

10. Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης

11. Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθέατρου

12. Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

13. Παγκόσμια Ημέρα Δίκαιου Εμπορίου

14. Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας

 15. Παγκόσμια ημέρα του πατέρα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>