Καλώς Ήρθατε στο blog του Sunny Side

Σε ένα σημειωματάριο στο οποίο το Sunny Side γράφει, σκέψεις, νέα, tips και ιδέες για όλα εκείνα που απασχολούν εκείνο και τις οικογένειες που το εμπιστεύονται.

Για το περιβάλλον, για τα παιδιά και τους γονείς (με έμφαση στις μαμάδες, μέλλουσες και νυν…) για τα νέα πραγματάκια που φέρνει κάθε τόσο στο υπέροχο e-shop του, για φρέσκες καινοτομίες, για τις εκδηλώσεις του, για τις εκδηλώσεις των φίλων του… μιας και τρελλαίνεται να βρίσκεται, σαν μικρό παιδί και εκείνο (μόλις πέντε χρονών αισίως), όπως και όλα τα άλλα παιδιά του κόσμου, ένα βήμα πιο κοντά στη φύση, την αγάπη, την υγεία, την χαρά, την ειρήνη!

Το ηλιόλουστο blog του μικρού μας  Sunny Side είναι εδώ για να κάνει παρέα με όλους εσάς τους μπαμπάδες, και τις μαμάδες εκεί έξω, που θέλετε να προσφέρετε υλικά και ηθικά το καλύτερο στα παιδιά σας! Ελπίζουμε να το αγκαλιάσετε με την ίδια και μεγαλύτερη αγάπη που αγκαλιάζετε κάθε μέρα και το ίδιο!

Καλή ανάγνωση!

Μείνετε εδώ, στη φωτεινή πλευρά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>